Referencer

Referencer

Kim Mortensen

Meget seriøs side med rigtigt god journalistik !

Carsten Dybkjær er en rigtig ildsjæl. Han har forstået at godt indhold også er afhængigt af gode rammer. Derfor har Carsten gennem Via Media gjort sig til tjener for kirken. Med utrolig udholdenhed formidler han information om alt, hvad der skal til for at kirken kan fuldføre sin opgave: at forkynde evangeliet og vise omsorg for medmennesket.
Kirkeledere gør derfor sig selv en tjeneste ved at studere Kirkepartner.dk’s omfattende katalog af professionelle leverandører til kirken.
Gudstjenesten falmer ved dårligt lys. Begravelsen forstyrres af knirk og knas ved løft og transport. Og medarbejdernes faglighed kommer først helt til sin ret med det rette værktøjer.

Svend Løbner

Svend Løbner

journalist

“Det nye Kirkepartner Magasin ser rigtig godt ud, og udvikler sig jo mere og mere til et brugbart værktøj for kirkefolk i bred forstand. Et flot projekt du har fået sat i gang.” Kommunikationsmedarbejder i Syddjurs Provsti

Morten Bay-Mortensen

Morten Bay-Mortensen

Kommunikationsmedarbejder i Syddjurs provsti

kirkepartnerlogostor

Kirker.dk

Danske kirkers hjemmeside

Kirker.dk – find kirke, gudstjeneste og arrangement

Kirker.dk med danske kirker. Find gudstjeneste arrangementer og koncerter. Find gode oplevelser i danske kirker. Find kontakt information på præst og kirkens medarbejdere og menighedsråd. Find dansk en dansk kirke

Kirkepartner Leverandørguide Online

Klik til online leverandørguide – find alt til kirken

Kirkepartner Leverandørguide og Magasin 2017

Har du spørgsmål? Skriv en linje og kom i gang!

Du er altid velkommen til at kontakte mig. Kontakt

Scroll to Top