God sommer!

Hvis du har lyst til at besøge en kirke i sommer, så klik her og se alle åbne kirker. Vejkirker er åbne kirker, med information. Ofte mulighed for at pumpe cyklen eller lade elcyklen. Gå ind i kirken, tænd et levende lys og nyd stilheden.

Van Gogh selvportræt

Van Gogh foredrag

Van Gogh foredrag

Lyset i mørket

Foredrag:Vincent van Gogh: Lyset i mørket
Foredrag beskrivelse:Vincent var præstesøn. Han droppede teologistudiet og blev missionær hos kulminearbejdere i Belgien. Da han gav sine møbler og tøj væk til de fattige, blev han fyret fordi han var en ‘uværdig præst’. Vincent valgte så at blive kunstner.

Vincent forsøgte hele livet at give mennesker lys og håb gennem sine billeder. Men misforstået solgte kun et maleri i sin levetid. Nu er hans billeder elskede og blandt verdens dyreste.

Jeg har cyklet i Vincents fodspor og fortæller i ord og billeder om Vincent.
Læs om mine rejser: Van Gogh  – Via Media
Kontaktoplysninger: (navn på foredragsholder/orga-nisation + kontaktperson), adresse, tlf.nr., e-mail, webadresse  Carsten Dybkjær, kirkekonsulent, cand.theol. Højmarken 4, Vejrup Have 5491 Blommenslyst Telefon 31669998 carsten@viamedia.dk www.viamedia.dk www.kirkekonsulenter.dk  
Beskrivelse af udbyder/organisation: Hvem er du/I? hvad kan I, hvor har I lært det osv.Jeg har været sognepræst i Korup og Hesselager, arbejdet med kommunikation i kirkelige organisationer. Nu er jeg selvstændig kirkekonsulent i kirkekonsulenter.dk og www.viamedia.dk. Tillægsuddannelsen i journalistik fra Danmarks Journalisthøjskole.
Hvor holder du/I foredrag el. optræden:Hele landet
Foredrag tid + honorar:60 minutter. 3.950 kr. + transport. Lærred og projektor – til PC

Udgivet

i

af

Kommentarer

3 svar til “Van Gogh foredrag”

  1. […] Van Gogh foredrag Van Gogh mødte megen modgang men han malede for at vise os lys i mørket […]

Call Now Button