WordPress med Spectra

WordPress med Spectra er den store nyhed i 2023. Det er en helt ny måde at designe en hjemmeside på. Hvis vi sammenligner med biler, så er det et skift fra benzinbil til elbil. Nogle vil måske foretrække det vante og klassiske, andre vil indse at elbiler er nutid og fremtid og sætte sig ind i det hurtige, lydløse køretøj.

I hjemmesidedesign verdenen betyder det at gå fra programmering til visual design. Med Spectra kan hele hjemmesiden designes.

Det begynder med blokke. Først kom byggeklodserne, nu kom designværktøjet. Du skifter fra at være murer til at blive arkitekt.

Guide: Sådan bruges Spectra med WordPress-blokeditoren

Af Redaktion / 9. juni 2023

Leder du efter webdesign funktioner i WordPress-blokeditoren? Har du brug for yderligere avancerede blokke for at gøre dit websted mere kraftfuldt og professionelt?

I så fald vil du være glad for at vide, at Spectra leverer eksklusive blokke, som du kan bruge med WordPress-blokeditoren.

Kombinationen af standard WordPress-blokke og Spectra kan hjælpe dig med at tage dit websted til nye højder!

Om Spectra-blokke og vise dig, hvordan du bruger hver blok på dit websted.

Lad os lære Spectra-blokke lidt mere at kende.

Eksempler på blokke:

Indholdsfortegnelse

  1. Hvad er Spectra-blokke?
  2. Fordelene ved blokredigering
  3. Sådan bruger du Spectra-blokke til at oprette superhurtige websteder uden tid
  4. Ofte stillede spørgsmål om Spectra block editor
  5. Resume

Spectra blokke

Placeholder

4 måneder ago

Vincent van Goghs maleri “Stilleben med Bibel” fra 1885 er en dybt personlig skildring af hans forhold til sin afdøde far og deres forskellige livssyn. På maleriet har han placeret sin fars tunge, åbne bibel mod en sort baggrund, hvilket skaber en stærk kontrast¹. Bibelen er åben på Esajas’ Bog, kapitel 53, en passage om

Placeholder

2 måneder ago

WP Astra er et populært WordPress-tema, der er kendt for sin hastighed, ydeevne og fleksibilitet. Det er optimeret til at arbejde med Gutenberg og sidebyggere, understøtter WooCommerce og kommer med en bred vifte af forudbyggede hjemmesider. Med Astra kan brugere nemt tilpasse deres hjemmeside uden at skulle kode, takket være de mange tilpasningsmuligheder i WordPress

2 måneder ago

Billeder på kirkens hjemmeside. Billeder til kirkens hjemmeside fra Folkekirken.dk : Logo, højtider, kirkelige handlinger. Gratis billeder direkte til WordPress Billeder på internet Herunder vises hvordan du indsætter og præsenterer billeder med WordPress Vis et enkelt billede på hjemmesiden Se hvordan du gør i WordPress kurset Galleri Der er flere galleri blokke at vælge imellem.

Placeholder

2 måneder ago

Vincent van Gogh foredrag: Lyset fra himlen. Jeg har vandret i Vincents fodspor i Holland, Belgien og Frankrig og fortæller i ord og billeder om Vincent. Vincent blev ikke forstået i sin levetid og solgte kun ét maleri.  Nu er hans billeder elskede og blandt verdens dyreste. Kontaktoplysninger: Carsten Dybkjær, kirkekonsulent, cand.theol. Højmarken 4, Vejrup

Scroll to Top