Gutenberg blokke

Gutenberg blokke kommer i større og større antal i en almindelig WordPress installation. Hver gang der kommer en ny version af WordPress, så får du også nye blokke eller forbedringer af blokke med flere egenskaber eller mere brugervenlighed. Kan du huske hvordan du finder en blok. Ja, det gør du sådan.

Hvis du ønsker flere blokke, så kan du finder flere på internet og tilføje dem. Se nogle gode eksempler længere nede på denne side.

Sådan finder du en blok og indsætter den

Hvis du vil tilføje noget andet, så klik på + knappen Tilføj ny blok i øverste venstre hjørne af skærmen.
Tips: Du kan også bruge + knappen under en eksisterende blok eller på højre side af en blok.

Find + og tilføj ny blok. Brug søgefelt eller bladr igennem blokkene og vælg en!

Når du klikker på + knappen, så der du menuen Tilføj blokke med et søgefelt øverst og almindeligt anvendte blokke nedenfor.

Du kan klikke på faner for at gennemse blokkategorier eller indtaste et søgeord for hurtigt at søge efter en blok.

Hvis du ikke vil bruge en mus til at klikke på knappen, kan du bruge en tastaturgenvej ved at skrive / for at søge og tilføje en blok.

Tilføjelse af flere blokke til Gutenberg Block Editor i WordPress

WordPress tillader udviklere at udvikle nye blokke. Her kan du se nogle fantastiske steder med avancerede blokke, som du kan få eller købe.

1. Avanceret Gutenberg

Avanceret Gutenberg

Avanceret Gutenberg har flere blokke med populære indholdselementer som WooCommerce produktslides, testimonials, maps, counter, tabs, accordions og meget mere.

Det giver dig også avanceret kontrol over, hvilke brugere der kan få adgang til blokke baseret på deres brugerroller . Du kan oprette brugerprofiler og vælge, hvilke blokke de kan tilføje.

2. Stable – Gutenberg Blocks

Stackable - Gutenberg Blocks

Stackable – Gutenberg Blocks er en samling af smukt designede Gutenberg-blokke, som du kan bruge på din hjemmeside. Den indeholder blokke til containeren, indlæg, funktionsgitter, accordeon, billedkasse, ikonliste, opfordring til handling og meget mere.

3. Editor Blocks

Redaktørblokke til Gutenberg

Editor Blocks er en anden pæn samling af Gutenberg-blokke, som du kan bruge. Den kommer med nyttige blokke som forfatterprofil, helten billede, pris tabel , mærker, funktioner og meget mere.

Kilde: WPbeginner

Scroll to Top