Blok indstillinger, ændre, flyt eller fjern blok

En bloks anatomi 

Hver blok består af

  • Blokværktøjslinje – Block Toolbar,
  • Et sidepanel med blokindstillinger – Block Settings Sidebar
  • Blokindhold – Block Content

Afhængigt af blokkens formål ændres knapperne på værktøjslinjen Blok,

og det samme gælder indstillingselementer i sidepanelet blokindstillinger.

Konfigurere en blok

Hver blok har sine egne Blokindstillinger. Hvis du vil finde dem, skal du vælge en blok: Dette vil afsløre en værktøjslinje øverst på blokken. Du finder også yderligere indstillinger i indholdsoversigten til højre for editoren.

Indstillingerne øverst i blokken omfatter normalt formateringsindstillinger samt muligheden for at ændre bloktypen ([1] i skærmbilledet nedenfor).

I editorens sidepanel kan du skifte mellem indstillingerne for den aktuelle blok ([2] i skærmbillede nedenfor) og indstillingerne for hele dokumentet ([3] i skærmbillede nedenfor).

Dokumentindstillingerne er stedet, hvor du kan tilføje mærker og kategorier, vælge et udvalgt billede, se og ændre status for dit indlæg og meget mere – det er indstillinger, der gælder for siden eller opslaget som helhed.

Placeringer af blok- og dokumentindstillinger
Placeringer af blok- og dokumentindstillinger

Du kan klikke på tandhjulsikonet øverst til højre i editoren for at få vist eller skjule indstillingskolonnen ([4] i skærmbilledet ovenfor).

Hvad hvis du vil ændre en bloktype? Intet problem: Du kan transformere hver blok til en anden bloktype. Ret f.eks. et afsnit til en overskrift eller en liste.

Ændre og konfigurere blokke

Ændre og konfigurere blokke

Fjern en blok

Hvis du vil fjerne en blok, skal du markere blokken og klikke på de tre prikker lige over den. Blandt indstillingerne der vil du se muligheden for at fjerne denne blok.

Fjerne en blok
Fjerne en blok

Flyt blokke

Scroll til toppen
Call Now Button