Udseende

Udseende på en hjemmeside er vigtigt. Intuitivt oplever vi, om en hjemmeside bygger på professionelle grafikeres arbejde eller amatørarbejde. En WordPress hjemmesides udseende bliver grundlæggende lavet med et Tema / Theme. Det er en professionel grafiker, der har valgt fonte og design.

Det har betydning for hvor brugervenlig og tilgængelig siden bliver. En brugervenlig side har brugerens behov i centrum og grafikken hjælper brugeren med at finde det, hun søger efter. Webtilgængelighed kan opnås ved at bruge mange overskrifter i stedet for lange tekster og ved f.eks. at skrive alternativ tekst på billeder.

Målgruppe og udtryk

Hvis du vil ændre din hjemmesides udseende så er det klogt at se på den som en helhed. Hvis du blot ændrer til forskellige skrifttyper og mange forskellige farver, så kommer det hurtigt til at ligne et skoleblad. Spørgsmålet er, om det er det du ønsker.

Mao skal du først klargøre, hvem din målgruppe er, og hvad indtryk du ønsker at give. Så kan du kigge på temaer. Men du kan også se på det tema, du allerede har og se på de mange muligheder for at ændre farver og fonte.

Mange af de hjemmesider, som jeg designer bygger på Astra temaet, som er verdens mest solgte. Det er professionelt, fleksibelt og meget hurtigt.

Som administrator har du mulighed for at gå ind i Udseende, vælge tema og se på temaets muligheder.

Muligheder med Astra temaet. Hvis du vil gå i dybden med mulighederne så læs på Astra Themes hjemmeside

Tilpasser

Du kan også vælge Tilpasser, når du vil ændre noget på din hjemmesides udseende.

Tilpasser giver mulighed for at ændre udseende
Scroll to Top